Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Co. τεχνολογίας ωρ.-Tenda Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας από τους κινεζικούς κύριους προμηθευτές του συστήματος ασφαλείας EAS και του εξοπλισμού πρόληψης απώλειας για τη βιομηχανία λιανικής πώλησης. Είμαστε ειδικά υπεύθυνος για την ανάπτυξη και κατασκευάζουμε τους κύριους πίνακες EAS και το σύστημα EAS.

 

Τοποθετημένο στη δημιουργικότερη πόλη Shenzhen στη νότια Κίνα, το ωρ.-Tenda έχει μια αποδοτική ομάδα Ε&Α που αποτελείται από τους γιατρούς, τους καθηγητές, και τους ανώτερους μηχανικούς. Με αυτό το ισχυρό στήριγμα Ε&Α, αναπτύσσουμε συνεχώς τα νέα προϊόντα και μας κρατάμε συνεχώς και σημαντικός σε αυτήν την βιομηχανία.

 

Δεδομένου ότι η ποιότητα είναι η ρίζα της ζωής μας, ακολουθούμε εντελώς τα πρότυπα ISO9001 στην παραγωγή και την επιθεώρηση. Έχουμε καθιερώσει ένα ανεξάρτητο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, το οποίο διευθύνει αυστηρά την επιθεώρηση στη μεταφορά των υλικών και στο εσωτερικό των προϊόντων.

Δεν έχουμε κανένα MOQ και μπορούμε να παραδώσουμε μέσα σε 1-3 ημέρες. Έχουμε τις αντιπροσωπείες στην Ουκρανία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, το Ιράν, την Ισπανία και την Κορέα και ούτω καθεξής. Έχουμε μερικούς πωλητές με περισσότερο από την εμπειρία 8 ετών. Θα δεχτούμε πρόθυμα τις έρευνές σας και θα αποκριθούμε το συντομότερο δυνατό.


Τα προϊόντα μας διανέμονται ευρέως στη ηπειρωτική Κίνα και εξάγονται συνεχώς σε 38 υπερπόντιους πελάτες στην Ιταλία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τις Μαλδίβες, το Ιράν και το Βιετνάμ. Έχουμε ένα εργοστάσιο 1800 τετραγωνικός-μετρητών που στεγάζει 70 μέλη προσωπικού με μια μηνιαία ικανότητα παραγωγής 3.000 κύριων πινάκων EAS και 3.000 συστημάτων EAS.

 

Με τη δύναμή μας στην αρχική τεχνολογία και την προηγμένη βιομηχανική εγκατάσταση, προσφέρουμε τη στοχαστική τεχνική υποστήριξη και απασχολούμαστε στενά μαζί με oversea τους συνεργάτες μας στο cOem και το ODM στα προϊόντα μας για τις τοπικές αγορές τους. Με βάση τις τιμές πυρήνων ποιότητάς μας, αξιοπιστία και win-win, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους παγκόσμιους συνεργάτες για να ξεπεράσουμε τους ανταγωνιστές τους στις τοπικές αγορές τους

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd. Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd. Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Ωρ.-Tenda

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας eas αντικλεπτικό σύστημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας eas αντικλεπτικό σύστημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας eas αντικλεπτικό σύστημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας eas αντικλεπτικό σύστημα για τις πωλήσεις